Chili-valkosipuli-pasta eli Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino
Päivän pöperöt oli helppo tehdä. Spaghettia ei ollut joten tagliatellet kiehumaan, pannulle oliiviöljyä, reilusti valkosipulia ja kuivattua chiliä. Sit kippasin al dente pastat pannulle, sekotus ja valmista tuli. Annoksen päälle vielä raastoin grana padano -juustoa.
Kuivattu chili oli uusi kokemus, ostettiin sitä iso pussi Ulmin joulutorilta. En tajunnut että on niin äkästä, sekotin viisi palkoa sekaan ja jouduin tekeen Vilmalle omat pöperöt kun tuli liian tulista.
Tunnisteet: ruoka
1 Kommenttia:
Kapsaisiini ei katoa kuivaamalla - kymmenen vuoden päästäkin noi hilit on vielä siltä kannalta iskussa, vaikkakin muuten saattavatkin maistua homeelta. Mukavan "linnunsilmäisen" mallisiakin vielä ;)
Laita kommentti
<< Etusivu